Over ons

Advies voor uw onderneming

Vervoort Services Groep is een kleinschalig kantoor gevestigd in Schijndel. In 2009 is Wim Vervoort gestart met deze onderneming. “Vanuit het bedrijfsleven breng ik ontzettend veel kennis en ervaring mee zodat ik op de stoel van de klant kan gaan zitten. Ik weet exact waar ondernemers tegenaan lopen en waar ze rekening mee moeten houden.”

Financiële topper

Wim Vervoort heeft een achtergrond als financieel directeur bij diverse kleine en grootschaligere ondernemingen. Daarnaast is hij ook op interim basis algemeen directeur geweest. “Door deze ervaring kan ik ook op andere gebieden binnen een bedrijf inspringen op vraagstukken van mijn klanten. Denk aan personeel, inkoop, subsidie etc. Daar ligt onze kracht. Niet alleen op kennis, want studeren kunnen de meeste mensen, maar ervaring heeft niet iedereen.”

Juist de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht voor klanten maakt Vervoort Services Groep een uitstekende partner op het gebied van financiële administratie, verenigingsmanagement en marketing communicatie. Vervoort Services Groep biedt alle aspecten binnen een bedrijf die een onderneming succesvol maken.

Vervoort Services Groep is gevestigd in Schijndel. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in Schijndel, Den Bosch, Veghel en Eindhoven. Maar ook daarbuiten bent u uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen.