Financiele Administratie voor ieder bedrijf!

U bent ondernemer en wilt u concentreren op de zaken waar u goed in bent! U wilt geen omkijken naar het juist voeren van de (salaris) administratie, het tijdig indienen van uw aangifte BTW, het opmaken van de jaarcijfers en uw aangifte Inkomstenbelasting? Vervoort Administratie Services is een administratie kantoor gevestigd in Schijndel, n de omgeving ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. VAS richt zicht voornamelijk op het klein- en middenbedrijf in deze regio. Maar waarom zijn wij anders dan andere kantoren? Omdat wij er echt voor onze klanten zijn. Wij nemen de tijd voor vragen en zoeken samen met u naar een oplossing. En u hoeft zich geen zorgen te maken over hoge kosten. Wij werken namelijk voor een vast bedrag per maand.

Vervoort Administratie Services verzorgt onder andere:
BedrijfsadministratieParticulier
Financiële administratie

De voorlopige teruggave i.v.m aftrek van hypotheekrente en hypotheekkosten

Loonadministratie
De voorlopige teruggave i.v.m heffingskortingen
Aangiften loonheffing en sociale verzekeringen
De aangifte inkomstenbelasting
Aangiften omzetbelasting (BTW)
Bezwaar- en beroepschriften
De administratie voor een stamrecht BV
Aanvragen van subsidies, toeslagen e.d.
Jaarrekeningen
Tussentijdse rapportages
Aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
Startersbegeleiding

In de praktijk zijn wij echte administratieve duizendpoten. Zodra er ontwikkelingen zijn op administratief of fiscaal gebied zitten wij er bovenop.

Onze administrateurs hebben ruime praktijkervaring opgedaan bij diverse bedrijven, variërend van klein MKB tot beursgenoteerde multinationals. Gedurende onze loopbaan zijn we ons verder gaan specialiseren in de innovatie en optimalisatie van administratieve processen.

De essentie hierbij is altijd om optimaal gebruik te maken van de beschikbare informatie en technologieën en goed te overleggen met alle betrokkenen. In 2010 deelden we dezelfde visie en besloten we om Zecuur op te richten.

Ons concept beantwoordt in onze ogen perfect aan de behoeftes van de ondernemer: optimaliseren (lees:minimaliseren) van de administratieve inspanningen, zodat de werkzaamheden en kosten voor de ondernemer op het administratieve vlak tot een minimum beperkt kunnen blijven.

Geen halve oplossingen, dure fiscale adviezen of ingewikkelde constructies, maar een simpele totaaloplossing voor een vaste prijs per maand. Klanten waarderen het, dat wij hun vaste aanspreekpunt zijn, want met onze online manier van werken is er niet alleen maar digitaal contact. Integendeel, de boekhouding doen we niet voor jou, maar mét jou.

  • Persoonlijke aandacht
  • Optimale veiligheid en privacy
  • Transparante en scherpe kostenstructuur
  • Gratis overstap service
  • Een vast maandbedrag, geen extra kosten voor vragen
  • Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Uw financiële administratie GRATIS bij ons onderbrengen?

Neem contact met ons op!