Effectieve marketing communicatie

Ieder mens communiceert. Ook in organisaties communiceren mensen continue. Intern, maar ook extern. Hoe bereikt uw organisatie de juiste doelgroep? En welke boodschap wilt u overbrengen? Welke communicatiemiddelen zijn daarbij nodig? Daar gaat het om bij effectieve marketing communicatie.

Lowbudget  Communicatie

Vervoort Communicatie Services is een full-service communicatiebureau, specialist in zowel online als offline communicatie. Waar wij in uitblinken is in onze prijs in combinatie met het leggen van een goede marketing/ communicatie basis. Uiteraard is meegaan met dit digitale tijdperk belangrijk voor uw organisatie maar beginnen bij de basis vinden wij nog belangrijker. Vervoort Communicatie Services richt zich daarom juist op kleine ondernemers en starters met een laag marketing- en communicatiebudget. Wij bieden diverse online en offline pakketten en mogelijkheden, passende bij uw organisatie en budget. Wij noemen het low-budget communicatie omdat we kiezen voor effectieve middelen die minder kosten maar met een groot bereik.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij uw wensen en onze ervaring vanuit het bedrijfsleven en de bureauzijde tot een goed eindresultaat leidt. Of u nu een startende ondernemer bent of een onderneming met jarenlange ervaring, wij zijn graag uw communicatiepartner. Vervoort Communicatie Services denkt mee, denkt verder, maar blijft met beide benen op de grond.

Ons communicatie stappenplan!

Wij luisteren kritisch naar uw wensen en behoeften. Samen met u bepalen we de doelgroep en vervolgens welke krachtige koers de communicatie zal gaan varen middels een creatief en strategisch communicatietraject op het gebied van concept en design. Vervoort Communicatie Services staat voor transparantie, flexibiliteit, innovatie maar vooral resultaat tegen een vooraf bepaald tarief. Dit niet alleen in onze prijsstelling maar ook in onze eindproducten. Wij zijn sterk in het ontdekken en ontwerpen van identiteiten en de positionering van organisaties, uw organisatie.

Wij creëren onder andere:

  • Logo, huisstijl en -drukwerk
  • E-Mailings/ Direct Mail
  • Social Media

  • Online marketing
  • Brochures
  • Advertentie
  • Website
  • Beurzen en evenementen
  • Blog/ advertorial
  • Brochures

Bij Vervoort Communicatie Services werken wij vooral samen met klanten komende uit de regio Eindhoven, Schijndel, Den Bosch, Uden en Veghel. Ook buiten die regio verwelkomen wij u graag op ons kantoor om het perfecte concept uit te werken passende bij uw onderneming.

Twijfels over uw marketing? Gratis check!